Voor 11:00 besteld, dezelfde dag geleverd
Vakkundig advies
Al meer dan 90 jaar uw verfleverancier

Ter Hoeven Verf neemt Plastall Verfcentrum over.

Deze overname sluit uitstekend aan bij de groeiambities van Ter Hoeven Verf. Het verzorgingsgebied wordt daarmee verder uitgebreid. Plastall Verfcentrum beschikt net als alle andere Ter Hoeven Verf vestigingen over een ruim assortiment in paint en non-paint producten van onder andere Sigma Coatings en ProGold.


Huidige eigenaar Bert Klunder neemt afscheid van het door hem in 2011 opgerichte Verfcentrum en gaat zich volledig richten op de activiteiten binnen zijn Kamper Verf-en Lakfabriek. In deze fabriek is hij destijds gestart met het verwerken van oplosmiddelen en verdunningen, later is daar ook de zelfstandige ontwikkeling van verven en lakken voor de protective industrie bijgekomen.

De medewerkers van Plastall Verfcentrum treden in dienst bij Ter Hoeven Verf waardoor alle relaties hun vertrouwde en bekende contactpersonen behouden.

 

Als familiebedrijf met meer dan 90 jaar ervaring en servicecenters in Apeldoorn, Barneveld, Deventer, Ede en Harderwijk is Ter Hoeven Verf een toonaangevende verfgroothandel met een uitgebreid assortiment van verf- en aanverwante producten en diensten voor de professionele schilder. Tot de klantenkring behoren onder andere schilders- en vastgoedonderhoudsbedrijven, architecten, adviesbureaus, woningcorporaties en VvE's.


De slogan ‘’Zoveel meer voor de schilder‘’ onderstreept de kernwaarden van Ter Hoeven Verf. Wij zijn u graag van dienst!